Våre tjenester

Vi tilbyr tjenester innen boring i løsmasser og fjell.
Bil fra Vestviken Brønnboring
Brønnboring

Brønner i berg der vi tar ut grunnvann i berget. Løsmassebrønn der vi kan ta ut vann gjennom grusmassene. Brønnen gjøres etter en standard som er utarbeidet av bransjen. Brønnen blir registrert hos NGU. Et dataregister over brønner i hele landet. Brønner som gir over snittet godt med vann kan kombinere vannbrønn/energibrønn.

Boremaskin
Brønnservice

Vi monterer pumper og utstyr til brønner. Alt av pumper og utstyr er av topp kvalitet. Vi har kamera til å inspisere brønnen om det er urent vann som kommer inn. Reparasjon av brønn, mengdeøkning og spyling av brønner.

Maskin som borer
Bergvarmebrønn

Bergvarme gir en lønnsom og miljøvennlig oppvarming. De fleste boliger/bygg i Norge har mulighet til å få et slikt anlegg med god innsparing. Vi har samarbeidspartnere som hjelper oss å gi deg et tilbud på komplett anlegg. Det finnes gode støtteordinger for de som ønsker et slikt anlegg.

Boremaskin
Horisontalboring

Vi utfører horisontalboring i fjell for trekking av vann og avløpsledninger og lignende. Største diameter på gjennomboring blir 406 mm i fjell, og 410 mm med stålrør. 

Bil fra Vestviken Brønnboring på grusvei
Fundamentering

Vi tilbyr stålkjernepeling og stålrørspeling av brygger, bygg og annen konstruksjon.

Ønsker du at vi skal komme på gratis befaring?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.